Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas tālākā izbraukumā zaudējumu trešdien, 6. oktobrī, piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas nenosargāja pārsvaru un ar 1:3 (1:1, 0:2, 0:0) piekāpās vienai no Austrumu konferences vājākajām komandām Novosibirskas "Sibirj".

Rīdziniekiem tas bija desmitais zaudējums 15 mačos, turklāt Latvijas klubam turpinās problēmas ar vārtu gūšanu. Šajā sezonā tikai divos mačos Rīgas "Dinamo" komanda spējusi gūt vairāk par diviem vārtiem, bet pēdējos astoņos mačos gūti deviņi vārti.

Pirmā perioda sestajā minūtē rīdzinieki izmantoja skaitlisko vairākumu un pēc Hantera Šinkaruka piespēles Emīls Porjē panāca 1:0 viesu labā. Pēc septiņām minūtēm vairākumu izmantoja arī mājinieki, precīzi metot Trevoram Mērfijam.

"Sibirj" sev uzvaru nodrošināja otrās trešdaļas sākumā, kad divu minūšu laikā panāca 3:1. Otrā perioda ceturtajā minūtē Aleksejs Kručiņins izvirzīja "Sibirj" vadībā, bet pēc divām minūtēm Deniss Golubevs palielināja mājinieku pārsvaru līdz 3:1.

Pēdējā periodā, īapši mača izskaņā, rīdzinieki metās uzbrukumā, bet centieni gan bija nesekmīgi. Pēdējā trešdaļā rīdzinieki izdarīja 17 metienus, bet visā spēlē - 28. Rīgas "Dinamo" vārtsargs Marejs Mahovskis spēlē atvairīja 17 no 19 metieniem.

Rīgas "Dinamo" Tālo Austrumu izbraukumā trīs spēlēs guva trīs punktus, piedzīvojot divus zaudējumus. Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs piektdien, kad pa ceļam uz Latviju iegriezīsies Sočos. Pēc tam rīdzinieki trīs no četrām spēlēm aizvadīs savās mājās.

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!