Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga", kas gatavojas kārtējai sezonai Krievijas Jaunatnes hokeja līgā (MHL), otrdien iemeta savus pirmos vārtus starpsezonā, tomēr zaudēja arī pārbaudes turnīra Čerepovecā trešajā mačā.

Ronalda Ozoliņa trenētā komanda ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:1) piekāpās Jaroslavļas "Loko" komandai.

Kaut mačā pārsvars piederēja "Loko", spēles 29.minūtē Deniss Fjodorovs iemeta rīdziniekiem vārtus un tobrīd panāca izlīdzinājumu 1:1. Uzvaru "Loko" izrāva vien trīs minūtes pirms pamatlaika beigām.

Turnīra ievadā "Rīga" ar 0:3 atzina mājinieku Čerepovecas "Almaz" pārākumu un ar 0:8 kapitulēja Sanktpēterburgas "SKA-Serebrjanije Ļvi" spēlētājiem.

Turnīra turpinājumā "Rīga" trešdien un ceturtdien tiksies ar vēl divām Sanktpēterburgas komandām - "Dinamo" un SKA-1946.

Jau vēstīts, ka pagājušā sezona "Rīgas" komandai bija neveiksmīgākā pastāvēšanas vēsturē - ar 40 punktiem 56 spēlēs tā Rietumu konferences noslēgumā ieņēma pēdējo, 15.vietu. Vienībai sezonas laikā bija deviņu un desmit spēļu zaudējumu sērijas.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr iepriekšējās divās sezonās vienībai viss noslēdzies jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!