Foto: F64

Pie uzvaras Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā piektdien tika "Rīga", kas tādējādi pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Latvijas komanda savu skatītāju priekšā ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēja vienu no Rietumu konferences vadošajām vienībām Sanktpēterburgas "Dinamo".

Rīdzinieku labā pa vārtiem šajā mačā iemeta Antons Trastašenkovs, Renārs Kārkls, Jānis Švanenbergs un Roberts Priževoits.

Abas komandas sestdien Piņķos tiksies atkārtoti, bet pēc tam gaidāmas cīņas ar vēl vienu Sanktpēterburgas vienību SKA-1946.

Ar 27 spēlēs izcīnītiem 20 punktiem "Rīga" ieņem 12.vietu Rietumu konferencē, kur Sanktpēterburgas "Dinamo" ar 39 punktiem 27 mačos ir ceturtā starp 17 vienībām.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā, un Normunds Sējējs.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!