Foto: F64

Latvijas jauniešu hokeja komanda "Rīga" pirmdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 1:4 (0:2, 0:1, 1:1)zaudēja Jaroslavļas "Loko" komandai, piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Rīdziniekiem vienīgos vārtus 43.minūtē vairākumā guva Aleksejs Popovs, kuram asistēja Deniss Fjodorovs, bet tobrīd viesi jau zaudēja ar trim ripām.

Tikmēr "Loko" komandā divas reizes izcēlās Daņila Ciganovs, kurš pirmo ripu iemeta jau spēles 16.sekundē, kamēr otros vārtus 51.minūtē guva skaitliskajā mazākumā.

Jaroslavļas komanda izcīnīja jau 11.uzvaru pēc kārtas, pēc šī mača kļūstot par Rietumu konferences un visas līgas līderi.

Abas komandas tikās arī svētdien, kad "Rīga zaudēja ar 1:5.

Jau vēstīts, ka pagājušajā nedēļā rīdzinieki divas reizes viesos ar 1:4 un 2:4 zaudēja arī Čerepovecas "Almaz" vienībai.

Pēc pirmdienas spēles rīdzinieki atgriezīsies mājās, taču arī pēc tam divi mači skaitīsies viesos, taču tie tiks aizvadīti Rīgā pret Pekinas "Kuņluņ Red Star Junior" vienību, ko papildinājis Latvijas hokeja uzbrucējs Viktors Jašunovs.

"Rīgas" komanda sezonu sāka ar trim panākumiem pēc kārtas, bet tad sekoja 13 maču neveiksmju sērija, kurā tikai trīs reizes izdevās iemest divus vārtus spēlē, bet pārējos dueļos mazāk. Pēc tam sekoja trīs uzvaras četros mačos, taču tagad atkal ir ieilgusi zaudējumu sērija.

"Rīga" ar 20 punktiem 28 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 15.pozīciju 17 komandu vidū, bet "Loko" ar 61 punktu 26 mačos kļuvusi par konferences līderi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!