Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" piektdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā viesos ar rezultātu 3:4 (2:2, 0:1, 1:0, 0:1) piekāpās vienai no turnīra vadošajām vienībām Jaroslavļas "Loko".

Rīgas komanda pēdējās sešās spēlēs guvusi punktus, taču izredzes iekļūt izslēgšanas turnīrā ir tikai teorētiskas.

Latvijas vienība sestajā minūtē nonāca iedzinējos, bet nākamo divu minūšu laikā pēc Antona Trastašenko un Rūdolfa Polca precīzajiem metieniem viesi pārņēma vadību. Turpmākajā cīņas gaitā "Loko" guva divus vārtus, taču arī šoreiz "Rīga" atspēlējās, trešā perioda pirmajā minūtē Patrikam Zabusovam panākot 3:3.

Pamatlaikā uzvarētājs nenoskaidrojās, līdz ar to sekoja pagarinājums, kura otrajā minūtē Vladislavs Ribakovs atnesa uzvaru "Loko" vienībai.

Abas komandas savā starpā spēkojās arī ceturtdien, "Rīgai" ar 3:2 uzvarot pēcspēles metienu sērijā.

Turpinājumā rīdzinieki dosies uz Čerepovecu, kur pirmdien un otrdien aizvadīs divas spēles ar vietējo "Almaz" vienību.

Ar 46 spēlēs izcīnītiem 37 punktiem "Rīga" ieņem 14.vietu Rietumu konferencē, kur "Loko" ar 75 punktiem ir ceturtajā pozīcijā.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits un Normunds Sējējs.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!