Foto: F64

"Rīgas" komanda trešdien Maskavā piedzīvoja zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā, ciešot septīto neveiksmi pēc kārtas.

Rīdzinieki viesos ar 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) piekāpās Maskavas "Krasnaja Armija".

Ceturtajā minūtē Matvejs Averočkins izvirzīja mājiniekus vadībā, bet vairāk vārtus iekarot pirmajā trešdaļā neizdevās, neraugoties uz to, ka mājiniekiem bija divi noraidījumi, bet viesiem - četri.

Toties Averočkina divas soda minūtes "Rīgai" izdevās pārvērst neizšķirtā 1:1. Minūte un divas sekundes vairākumā "Rīgai" bija vajadzīgas otrās trešdaļas sākumā, lai pēc Artūra Karašas un Artūra Andžāna piespēlēm vārtus gūtu Edvards Bergmanis - 1:1.

Uzvarētājs izšķīrās otrā perioda vidū, kad nepilnu triju ar pusi minūšu laikā mājiniekiem vārtus guva Ņikita Šališkins un Romans Makarovs.

Abām pusēm turpinot pārkāpt noteikumus, rīdziniekiem vairākumu 47.minūtē izmantoja Klāvs Veinbergs, kurš vārtus guva pēc Rainera Dārziņa un Andžāna piespēlēm, panākot 2:3.

"Rīga" ar desmit punktiem 13 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu grupā, bet pretinieki ar 21 punktu 12 dueļos ir izvirzījusies pirmajā vietā Rietumos.

Ceturtdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!