Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" otrdien svinēja uzvaru Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta spēlē.

Rīgas vienība ar 3:1 (0:0, 1:0, 2:1) pārspēja Maskavas "Spartak" jauno maiņu.

Līdz pirmajiem vārtiem šajā mačā bija jāgaida vairāk nekā 32 minūtes, otrā perioda otrajā pusē Jānim Švanenbergam pretinieku hokejista aizsegā realizējot vairākumu. Jau trešā perioda pirmajā minūtē viesi izlīdzināja rezultātu, taču pēc septiņarpus minūtēm Deniss Fjodorovs ar spēcīgu metienu vārtu augšējā stūrī panāca 2:1. Spēles pēdējā minūtē viesi zaudēja ripu savā aizsardzības zonā, un 11 sekundes pirms finālsvilpes Fjodorovs pielika punktu "Rīgas" uzvarai.

Jau ziņots, ka pirmdien rīdzinieki savstarpējā mačā zaudēja ar 0:3. Šīs nedēļas ievadā "Rīgas" klubs uzsāka desmit spēļu sēriju savā laukumā.

"Rīga" hokejisti šosezon 23 aizvadītajās spēlēs iekrājuši 31 punktu, kas Rietumu konferencē dod piekto vietu, bet "Spartak" ar 31 punktu 20 cīņās ir tieši virs rīdziniekiem.

Par "Rīga" galveno treneri šovasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!