Foto: F64
Arī sestdien Liepājas šosejas 98.kilometrā, starp Brocēniem un Saldu, spēcīgo lietavu radīto izskalojumu dēļ ir slēgta satiksme un transports tiek novirzīts caur Saldus pilsētu, informēja Satiksmes informācijas centrā.

Patlaban netiek prognozēts, kad šajā posmā satiksmi varētu atjaunot, jo tiek gaidīts, kad kritīsies ūdens līmenis. Rīt, 1.augustā paredzēta sīkāka cietušā ceļa posma apsekošana, pēc kuras tad arī varētu būt zināms par tālāko rīcību un seku novēršanu.

Tāpat slēgta ir arī kravas transporta satiksme Liepājas šosejas posmos Saldus apkārtnē, kur izveidojušies caurteku izskalojumi.

Kā ziņots, Saldū pēc stiprajām lietusgāzēm applūdušas dažas mājas zemākajās vietās, taču situācija nebija tik kritiska, lai lemtu par ārkārtas stāvokļa izsludināšanu.

Lietus apgrūtinājis arī pastnieku darbu Saldū - applūstot ielām un atsevišķām mājām.

Uz Liepājas šosejas Saldus apkārtnē ir izveidojušies vairāki caurteku izskalojumi, liecina "Latvijas Valsts ceļu" (LVC) informācija. Arī uz reģionālā autoceļa Ventspils-Kuldīga-Saldus 102.kilometrā izveidojušies izskalojumi un ieviesti ātruma ierobežojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!