Foto: F64

Latvijas jauniešu hokeja komanda "Rīga" svētdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 1:5 (1:1, 0:2, 0:2) cieta sagrāvi pret Jaroslavļas "Loko" komandu, kura izcīnīja desmito uzvaru pēc kārtas.

Viesiem vienīgos vārtus 11.minūtē skaitliskajā vairākumā guva Juliāns Misjus, kurš pēc Paula Svara piespēles "Rīgu" izvirzīja vadībā. Tomēr turpinājumā krietni labāki bija "Loko" spēlētāji, kuri pusotru minūti vēlāk panāca izlīdzinājumu, bet nākamajos divos periodos iemeta pa diviem vārtiem.

"Rīga" cieta ceturto zaudējumu pēc kārtas. Abas komandas pirmdien tiksies atkārtoti.

Jau vēstīts, ka šonedēļ rīdzinieki divas reizes viesos ar 1:4 un 2:4 zaudēja Čerepovecas "Almaz" vienībai.

Pēc otrās spēles ar "Loko" rīdzinieki atgriezīsies mājās, taču arī pēc tam divi mači skaitīsies viesos, taču tie tiks aizvadīti Rīgā pret Pekinas "Kuņluņ Red Star Junior" vienību.

"Rīgas" komanda sezonu sāka ar trim panākumiem pēc kārtas, bet tad sekoja 13 maču neveiksmju sērija, kurā tikai trīs reizes izdevās iemest divus vārtus spēlē, bet pārējos dueļos mazāk.

"Rīga" ar 20 punktiem 27 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 15.pozīciju 17 komandu vidū, bet "Loko" ar 58 punktiem 25 mačos atrodas ceturtajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!