Foto: F64

Latvijas komanda "Rīga" trešdien Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta ietvaros pārtrauca desmit zaudējumu sēriju.

Rīdzinieki viesos ar 2:0 (1:0, 1:0, 0:0) apspēlēja Maskavas "Spartak" komandu.

Uzvarētāju labā ar vārtu guvumiem izcēlās Deniss Fjodorovs un Antons Trastasenkovs. Fjodorovs rezultātu atklāja pirmās trešdaļas izskaņā, bet Trastasenkovs pārsvaru dubultoja otrās trešdaļas septītajā minūtē, realizējot vairākumu.

Abu komandu savstarpējā spēlē otrdien Rīgas klubs cieta zaudējumu ar rezultātu 1:2, ciešot desmito neveiksmi pēc kārtas.

Izbraukuma turpinājumā rīdziniekiem gaidāmi mači arī ar Maskavas "Kriļja sovetov" un Harbinas "Kuņluņ Red Star Heilongjiang" vienībām.

Ar 22 spēlēs izcīnītiem 15 punktiem "Rīga" ieņem 15.vietu Rietumu konferencē, kur "Spartak" ar 26 punktiem ir devītā starp 17 komandām.

"Rīgas" komandas galvenais treneris šajā sezonā ir Aigars Cipruss, kurš amatā nomainījis Ronaldu Ozoliņu. Ciprusam palīdz Raimonds Vilkoits, kurš šo amatu ieņēma arī iepriekšējā sezonā.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās trīs sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!