Foto: F64

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" otrdien cieta zaudējumu regulārā čempionāta mačā.

"Rīga" viesos ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Sanktpēterburgas SKA-1946 komandai, kas svinēja savu 13.uzvaru pēc kārtas.

SKA-1946 vadībā izvirzījās pirmā perioda vidū un otrās trešdaļas otrajā minūtē dubultoja savu pārsvaru. Pēc trīsarpus minūtēm Kārlis Bucenieks pēc skaistas kombinācijas vienus vārtus atguva, bet trešā perioda devītajā minūtē Sanktpēterburgas komanda atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Rīt abas komandas tiksies atkārtoti, bet nedēļas nogalē "Rīga" viesosies pie Sanktpēterburgas "Dinamo".

"Riga" šajā izbraukumā devās tikai ar vienu vārtsargu Bruno Brūveri, jo kluba pirmais numurs Jānis Voris devies palīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Rīgas "Dinamo". Sanktpēterburgā komandai pievienojās Olivers Bantersons.

No novembra līdz janvārim "Rīga" aizvada 17 izbraukuma spēles pēc kārtas.

"Rīga" hokejisti šosezon 45 spēlēs izcīnījuši 53 punktus, ieņemot devīto vietu Rietumu konferencē, bet SKA-1946 ar 85 punktiem 45 dueļos ir MHL vadošā komanda.

Par "Rīga" galveno treneri pērnvasar tika apstiprināts Raimonds Vilkoits, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs. Tikmēr par vārtsargu treneri strādā Nikolajs Žurkovs, savukārt par komandas menedžeri turpinās strādāt Juris Opuļskis.

Pirmajās piecās sezonās "Rīgas" komanda spēja sasniegt MHL izslēgšanas turnīru, tomēr nākamās četras sezonas pēc kārtas vienībai gads noslēdzās jau pēc regulārā turnīra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!