Foto: Kadrs no video

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienība "Rīga" trešdien šīs sezonas ceturtajā savstarpējā spēlē piekāpās Mitišču "Atlant" komandai.

Rīdzinieki zaudēja ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:1). "Rīga" šo spēli aizvadīja "Arēnā Rīga", nevis "Inbox.lv" ledushallē Piņķos, kā tas notiek ierasti.

Viesi vienīgos vārtus guva trešā perioda vidū, kad izcēlās Vadims Zaharovs.

Ēriks Vītols rīdzinieku vārtos atvairīja 43 no 44 pretinieku mestajām ripām.

Abas komandas šosezon tikušās jau četras reizes - viesos "Rīga" svinēja uzvaru ar 4:3 un 3:0, bet mājās zaudēja ar 1:2 un 0:1.

Turpat "Arēnā Rīga" Latvijas komanda nedēļas nogalē uzņems Maskavas "Dinamo" jaunos hokejistus, bet nākamnedēļ Piņķos divreiz tiksies ar "Sahalinskije Akuli".

Rīgas komanda ar desmit punktiem desmit spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu starp 17 komandām.

Aizvadītās sezonas MHL komandas "Rīga" galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs pievienojušies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības Rīgas "Dinamo" treneru štābam, kamēr viņu pienākumus pārņēmuši Valērijs Kuļibaba un Sergejs Durdins.

Rīgas komanda pagājušajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma septīto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas "Loko".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!