Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas „Dinamo” atgriežas 37 gadus vecais slovāku centra uzbrucējs Roberts Petrovickis, kurš Rīgas komandas sastāvā spēlēja iepriekšējā Kontinentālās Hokeja līga (KHL) sezonā, vēsta kluba mājas lapa.

Šosezon Petrovickis spēlēja Somijas spēcīgākās līgas klubā „Kaipa”, taču pirms dažām dienām pēc paša iniciatīvas lauza līgumu ar somiem.

Iepriekšējā sezonā Rīgas „Dinamo” sastāvā Roberts Petrovickis piedalījās 34 regulārā čempionāta spēlēs, gūstot astoņus vārtus, izdarot 11 piespēles un nopelnot 43 soda minūtes, un deviņās izslēgšanas turnīra spēlēs (četras rezultatīvas piespēles un 10 soda minūtes).

Pirms tam savas karjeras laikā Roberts Petrovickis Slovākijas izlases sastāvā ir kļuvis par pasaules čempionu, kā arī piedalījies trijās Olimpiskajās spēlēs un piecos pasaules čempionātos. NHL 1992. gada draftā Hartfordas „Whalers” Robertu Petrovicki ar kopējo 9. numuru izvēlējās 1. kārtā un NHL viņš piecu klubu sastāvos kopā ir aizvadījis 208 spēles (27+38). Roberts Petrovickis savas karjeras laikā ir spēlējis arī AHL (206 spēles, 87+109), Šveices čempionātā (206, 85+109), Čehijā, Zviedrijā un, protams, Slovākijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!