Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" šo sezonu aizvada ļoti vāji – līdz šim izcīnītas tikai četras uzvaras, no kurām divas pamatlaikā, piedzīvota pamatīgu zaudējumu sērija un iegūta stabila vieta čempionāta kopvērtējuma lejasgalā. Komandas vājajam sniegumam var atrast attaisnojumus, bet cik ilgi tie būs aktuāli?

Jau Rīgas "Dinamo" gatavošanās jaunajai sezonai bija ļoti samocīta, jo treniņnometnes laikā bija jāievēro Covid-19 izplatību ierobežojošie drošības noteikumi. Līdz ar to komanda nevarēja kopīgi gatavoties sezonai. Laikā, kad komandu pārņem cits galvenais treneris, tas pamatīgi sarežģī situāciju.

Šo sezonu "Dinamo" iesāka ar vienu uzvaru piecās spēlēs, bet viens no zaudējumiem tika piedzīvots pagarinājumā. Sezonas turpinājumā komandā biji divi Covid-19 saslimšanas uzliesmojumi. Pēc tam, kad lielākā daļa spēlētāju bija izslimojusi šo slimību, komanda varēja atsākt kopīgus treniņus, līdz ar to pēdējās spēlēs sniegums kļuvis saturīgāks. Tomēr slimošanas sekas spēlētāji izjūt joprojām.

"Puiši laukumā atdod visus spēkus, taču, godīgi sakot, mūsu fiziskā kondīcija nav tādā līmenī, lai visas 60 minūtes izturētu augstu tempu," pēc 21. novembrī piedzīvotā zaudējuma Jaroslavļas "Lokomotiv" teica Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.

Kādi ir skaitļi?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!