Foto: F64

Savainojumos iedzīvojušies Rīgas "Dinmao" aizsargs Georgijs Pujacs un uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kuri nevarēs palīdzēt tuvākajās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlēs, savukārt komandā atgriezies komandas rezultatīvākais aizsargs Guntis Galviņš un uzbrucējs Džastins Šags, vēsta kluba mājas lapa.

Galviņš bija guvis pleca traumu un izlaida iepriekšējā izbraukuma spēles Bratislavā un Zagrebā, kā arī nākamās divas spēles Rīgā.

Kādus savainojumus guvuši Pujacs un Rēdlihs un cik ilgi viņi nevarēs palīdzēt komandai, netiek atklāts.

Ar "Dinamo" kopā trenējas arī uzbrucējs Georgs Golovkovs, kurš pirmsezonas treniņnometnē guva nopietnu kājas savainojumu. Uzbrucējs turpina rehabilitācijas procesu un šobrīd ir atsācis ledus treniņus.

21 gadu vecais pēdējās trīs sezonas pavadījis Ziemeļamerikas hokeja līgās QMJHL un USHL. 2015./2016. sezonu aizvadīja Vaterlū "Black Hawks" komandā, kuras sastāvā piedalījās 30 spēlēs un guva sešus vārtus kā arī 11 reizes rezultatīvi asistēja komandas biedriem.

2012./2013. gada sezonā Golovkovs spēlēja jauniešu komandā HK "Rīga", Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā piedaloties 57 spēlēs, kurās guva deviņus vārtus un atdeva 15 rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!