Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Salāks sociālajā vietnē "Instagram" paudis neizpratni par sava aģenta Igora Paraškina teikto, ka hokejists pametīs Rīgas vienību. Paraškins pēcāk precizēja savus izteikumus, apgalvojot, ka klubs hokejistam nepiedāvā līgumu.

Jau ziņots, ka spēlētāja aģents aģentūrai "TASS" apgalvoja: "Salāks pametīs Rīgu. Mēs izskatām visus variantus karjeras turpināšanai."

Tiesa, tam pretēju viedokli izteicis pats 33 gadus vecais vārtsargs, kuram līgums ar "Dinamo" beigsies 30. aprīlī.

"Reizi pa reizei esmu ļoti šokēts par to, kas tiek rakstīts medijos," izsakās Salāks. "Man nav ne mazākās nojausmas par to, ko Igors Paraškins saka Krievijas medijiem!!! Nekad neesmu teicis, ka pametu Rīgas "Dinamo"."

Visbeidzot spēlētāja pārstāvis atkārtoti sniedza komentāru aģentūrai, lai labotu radušos apjukumu.

"Mans pirmais paziņojums netika uztverts pilnīgi pareizi," citēts Paraškins. "Tikko runāju ar Salāku, un viņš teica, ka daudzi to uztvēra tā, ka viņš pats būtu atteicies spēlēt Rīgas "Dinamo". Salāks ar prieku paliktu Rīgā, viņš bija ar visu apmierināts. Tomēr klubs viņam nepiedāvāja līgumu tāpēc, ka "Dinamo" ir citas prioritātes vārtsarga meklējumos."

Vārtsargs pagājušajā sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā aizvadīja 32 spēles, kurās izcīnīja astoņas uzvaras. Viņš vidēji mačā ielaida 2,52 vārtus un atvairīja 91,2% metienu.

Iepriekš KHL Salāks pārstāvējis Jaroslavļas "Lokomotiv", Novosibirskas "Sibir", Sanktpēterburgas SKA vienības. NHL viņš aizvadījis divas spēles, pārstāvot Floridas "Panthers". Hokejists bijis arī Čehijas izlases vārtsargs pasaules čempionātos un olimpiskajās spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!