Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Aleksandrs Salāks pēc zaudējuma pagarinājumā "Soči" komandai bija ļoti neapmierināts ar tiesnešu lēmumu, kas, viņaprāt, izšķīra spēles iznākumu.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" otrdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās "Soči" vienībai. Spēles papildlaikā "Dinamo" vārtus ielaida, kad Kristaps Sotnieks pazaudēja ripu, kas ļāva pretiniekiem izveidot pretuzbrukumu trīs uzbrucēji pret vienu aizsargi. Gan Salāks, gan "Dinamo" treneri uzskatīja, ka tajā epizodē pret Sotnieku bija noteikumu pārkāpums.

"Biju ļoti dusmīgs papildlaikā. Es pat nezinu, ko teikt. Uz kuru pusi skatījās tiesnesis? Protams, mums ir jārealizē savas iespējas, lai nenonāktu līdz šādam iznākumam," "Dinamo" preses dienestam sacīja Salāks.

"Pašam noteikti nebija viegla spēle. Atgriezos pēc nepatīkama savainojuma izdziedēšanas. Jutos nepārliecināts, taču komanda palīdzēja. Nebija bīstamu momentu, tātad aizsardzībā puiši strādāja labi," viņš turpināja. "Nerādījām sliktu spēli, bet mums ir jārealizē savi momenti. Mēs tos pārāk daudz izniekojam. Papildlaikā spēles liktenis tika izšķirts."


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!