Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Uzvaru arī trešajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa finālspēlē otrdien izcīnīja Ufas "Salavat Julajev" komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) pieveica Mitišču "Atlant" hokejistus.

Šajā mačā pirmā vadībā izvirzījās "Salavat Julajev" komanda, kad ceturtajā minūtē precīzs bija Sergejs Zinovjevs. Pirmās trešdaļas vidū "Atlant" aizsargs Jaroslavs Obšuts izlīdzināja rezultātu, bet 23.minūtē Oļegs Saprikins viesus vēlreiz izvirzīja vadībā.

Otrās trešdaļas vidū "Atlant" komandas aizsargs Jevgēņijs Nurislamovs vēlreiz panāca neizšķirtu rezultātu, bet 53.minūtē norvēģu uzbrucējs Patriks Tūresens atkal vadībā izvirzīja "Salavat Julajev" vienību. Mača pamatlaika pēdējās trīs minūtes "Atlant" aizvadīja bez vārtsarga, taču arī tas nepalīdzēja mājiniekiem atspēlēties.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Salavat Julajev" nostiprinājās vadībā ar 3-0. Sērijas ceturtā spēle, kas var būt arī pēdējā, ceturtdien atkal notiks Mitiščos.

Kā ziņots, pirmajā mačā "Salavat Julajev" uzvarēja pagarinājumā ar rezultātu 2:1, bet otrajā spēlē Ufas klubs bija pārāks ar 3:1.

Jau ziņots, ka Gagarina kausa Austrumu konferences finālsērijā "Salavat Julajev" ar 4-3 uzvarēja Magņitogorskas "Metallurg" vienību, bet "Atlant" Rietumu konferences finālsērijā ar 4-2 apspēlēja Jaroslavļas "Lokomotiv" hokejistus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!