Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirmo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas otrās kārtas spēli aizvadījušas arī labākās četras Austrumu konferences komandas - Omskas "Avangard" tikās ar Ufas "Salavat Julajev", bet Magņitogorskas "Metalurg" - ar Novosobirskas "Sibirj".

Ufas "Salavat Jutalej", kas aizvadīja smagu septiņu spēļu sēriju "play-off" pirmajā kārtā, konferences pusfinālu iesāka ar uzvaru, Omskā ar 3:2 pagarinājumā pieveicot vietējo "Avangard" vienību. Līdz trešā perioda vidum vadībā ar 2:1 bija "Avangard", līdz Linusam Umarkam izdevās rezultātu izlīdzināt, bet uzvaras vārtus pagarinājuma 13. minūtē guva Sergejs Soins.

Savukārt Magņitogorskas "Metallurg" ar 3:1 savā laukumā pārspēja Vladivostokas "Admiral" pāridarītājus pirmajā "play-off" kārtā, Novosibirskas "Sibirj". Trešos vārtus "maģņitkas" labā guva Aleksandrs Sjomins, raidot ripu tukšos "Sibirj" vārtos, kad viesi bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju cerībā izlīdzināt rezultātu.

Kā ziņojām, Rietumu konferences pusfinālu ar uzvaru iesāka Latvijas izlases uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" vienība, kas ar 2:1 pārspēja Maskavas CSKA, bet Sanktpēterburgas SKA ar 3:2 pieveica Maskavas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!