Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Šīssezonas Gagarina kausa ieguvējus "Salavat Julajev" vēlas pamest komnadas vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko, kurš nav apmierināts ar mazo spēles laiku laukumā, ziņo "RIA Novosti".

"Es vēlos aiziet no "Salavat Julajev" spēles prakses trūkuma dēļ," saka vārtsargs. "Līgums gan ir spēkā uz vēl diviem gadiem, taču mēs [ar klubu] esam uzsākuši pārrunas par tā priekšlaicīgu pārtraukšanu."

Par 31 gadu veco vārtsargu interesi ir izrādījuši Maskavas "Dinamo", kuri esot šķīrušies no kanādieša Maikla Gārneta, ziņo "Sport Ekspress".

Aizvadītās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas regulārajā čempionātā Jerjomenko Ufas komandas vārtus sargāja 17 spēlēs, bet Gagarina kausa izcīņā nepiedalījās nevienā mačā.

Pēc zviedra Ērika Ersberga pievienošanās "Salavat Julajev" divkārtējais pasaules čempions Jerjomenko kļuva par komandas trešo vārtsargu, un līdz ar to tika nodarbināts retāk. Otrs komandas vārtsargs ir Vitālijs Koļesņiks.

"Salavat Julajev" Aleksandrs Jerjomenko pievienojās 2007. gadā no Kazaņas "Ak Bars" un jau pirmajā sezonā jaunajā klubā kļuva par Krievijas čempionu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!