Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" aizsargs Ansi Salmela slavēja vārtsarga Jāņa Kalniņa sniegumu, bet par pēdējā minūtē izlaisto uzvaru viņam nebija, ko piebilst.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" pamatlaika pēdējā minūtē nespēja noturēt rezultātu 2:0, un pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 2:3 zaudēja Novosibirskas "Sibirj".

"Ļoti, ļoti sliktas spēles beigas. Mēs nespējam izcīnīt uzvaru, lai arī mūsu vārtsargs visu maču mūs turēja spēlē. Pēdējā minūtē ielaidām divus vārtus. Tur nav daudz, ko piebilst," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Salmela. "Ļoti liela nozīme bija pirmajiem zaudētajiem vārtiem, kas deva ticību pretiniekam. Pēc tam, jau spēlējot piecatā pret sešiem, var notikt jebkas."

Salmela guva "Dinamo" otros vārtus, kad ar precīzu metienu noslēdza skaistu izspēli: ""Šoreiz pamēģināju kaut ko citu. Līdz šim pa vārtiem metu nekavējoties, taču tagad mēģināju uz tiem izlauzties."

Rīgas "Dinamo" ceturtdien pret Omskas "Avangard" turpinās mājas spēļu sēriju.

""Avangard"spēlē ļoti labi. Mums vienkārši ir jānotic. Šobrīd to, protams, ir grūti izdarīt. Ir tikai jāturpina smagi strādāt un nepieļaut muļķīgas kļūdas," uzsvēra Salmela.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!