Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ir gatavs jaunajai sezonai, tā pēc "Latvijas Dzelzceļa" kausa finālspēles sarunā ar žurnālistiem izteicās vienības kapteinis Sandis Ozoliņš.

Kā zināms, ceturtdienas vakarā Rīgas "Dinamo" hokejisti cīņā par "Latvijas Dzelzceļa" kausa galveno balvu ar rezultātu 1:2 papildlaikā piekāpās vienai no KHL spēcīgākajām komandām Sanktpēterburgas SKA.

"Noteikti gribējām uzvarēt turnīrā un pagarinājumā zaudēt nav patīkami, bet kopumā esam apmierināti ar mūsu kopējo sniegumu turnīrā, tagad jāgaida 5.septembris, kad sāksies jaunā sezona," sacīja Ozoliņš.

Rīgas "Dinamo" 41 gadu vecais aizsargs tika atzīts par aizvadītā turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb MVP.

"Nezinu, cik objektīvi šādas balvas tiek pasniegtas, bet jebkurā gadījumā svarīgāk ir tas, kā spēlēsim sezonas laikā," sacīja Ozoliņš. "Pēdējās spēlēs mums nesanāca vairākums. Ir lietas, kas šodien nesanāk un rīt sanāks, vai otrādi - šodien sanāk, bet rīt vairs nē. Tas ir nebeidzams process - tikko izlabojam vienas kļūdas, parādās citas. Visas sezonas laikā jāreaģē cik vien ātri un operatīvi iespējams, lai tās izlabotu. Esam gatavi sezonai, atlikušas četras piecas dienas, lai pilnvērtīgi sagatavotos pirmajai spēlei."

Kā zināms, jauno sezonu Rīgas "Dinamo" uzsāks jaunnedēļ 5.septembrī, kad "Arēnā Rīga" tiksies ar Minskas "Dinamo".

"Vai Rīgas "Dinamo" spēlēs aizsardzības hokeju? Pārsteidzoši, bet tagad visi tādu spēlē," atklāja Ozoliņš. "Arī "Latvijas Dzelzceļa" turnīrā komandas, kurām uz papīra ir stiprāki sastāvi, uzkrītoši spēlēja pasīvu aizsardzības hokeju. Uz to koncentrējies šī brīža hokejs. Mūsu pašu spēle bija interesanta - puiši centās, uzbruka, nesēdēja aizsardzībā."

Vērts atzīmēt, ka rīdzinieku kapteinis bija ļoti pārsteigts par tik daudz skatītājiem, kas apmeklēja "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas spēles. Daudzie skatītāji spēlētājiem esot radījuši pozitīvas emocijas.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" hokejisti "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņas trīs spēlēs tika pie vienas uzvaras pār Miķeļa Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv", kā arī cieta divas neveiksmes papildlaikā, vispirms piekāpjoties Kazaņas "Ak Bars", bet ceturtdien finālmačā atzīstot SKA pārākumu.

Par Rīgā rīkotā kausa ieguvējiem Latvijas komanda kļuvusi divreiz - 2009. un 2012.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!