Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Sanktpēterburgas SKA otrdien ceturto reizi pārspēja "Severstaļ" un iekļuva Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas pusfinālā.

Ceturtajā sērijas spēlē SKA pārspēja Čerepovecas komandu ar 4:2 (1:1, 3:1, 0:0).

"Severstaļ" divreiz izlīdzināja rezultātu šai mačā, taču SKA otrā perioda beigās guva vēl divus vārtus un nodrošināja uzvaru. Sērijā rezultāts ir 4-0 Sanktpēterburgas kluba labā.

Pirmo uzvaru Austrumu konferences pusfinālā otrdien izcīnīja Latvijas izlases uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētais "Ak Bars", kas ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) pieveica "Salavat Julajev", bet Dārziņš šai mačā nepiedalījās. Šajā sērijā rezultāts ir 2-1 "Salavat Julajev" labā.

Toties viena zaudējuma attālumā no sezonas pabeigšanas ir Maskavas CSKA ar Jāni Spruktu sastāvā, kuri otrdien Rietumu konferences pusfināla spēlē ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Maskavas "Dinamo". Sērijā vadībā ar 3-1 ir Latvijas hokeja speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais "Dinamo".

Jau ziņojām, ka Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais "Avangard" trešoreiz piekāpās Čeļabinskas "Traktor".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!