Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) trešdien tika sasniegti vairāki zīmīgi statistikas rādītāji: Sanktpēterburgas SKA uzrādīja jaunu līgas rekordu, kamēr "Sibirj" — antirekordu.

SKA uzvarēja "Sibirj" ar 5:0, līdz ar to Sanktpēterburgas kluba "sausā" sērija jau sasniegusi 297 minūtes un 34 sekundes, kas ir jauns KHL rekords. Pēdējoreiz ripu savos vārtos SKA ielaida 14. septembrī regulārā čempionāta spēlē pret Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Kopš 14. septembra SKA vārtsargi Magnuss Hellbergs un Igors Šestjorkins aizvadījuši katrs pa divām "sausajām" spēlēm, ieskaitot maču pret "Sibirj".

Savukārt Novosibirskas klubs sasniedza KHL antirekordu, piedzīvojot 11. zaudējumu pēc kārtas. Līdz tam garākā neveiksmju sērija sezonas sākumā bija "Vitjazj" komandai, kas 2010./2011. gada sezonas ievadā zaudēja 10 spēlēs pēc kārtas. Šīs ir vienīgās KHL komandas, kurām zaudējumu sērijas ir divciparu skaitlis, jo trešajā vietā šajā statistikas rādītājā ir šīs sezonas Minskas "Dinamo" ar sešiem "zāģiem".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!