Foto: F64

Ar četrām spēlēm pietika Prāgas "Lev" un Sanktpēterburgas SKA komandām, lai iekļūtu šīssezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas ceturtdaļfinālā.

Spēcīgais Sanktpēterburgas klubs pārvarēja Maskavas CSKA pretestību, sērijā uzvarot ar 4-0, lai gan viegli viņiem neklājās - pēdējās divās spēlēs maskavieši tika pārspēti vien pagarinājumā.

Arī Prāgas "Lev" tagad varēs atvilkt elpu un gatavoties nākamajai "play-off" kārtai. Čehu klubs ar 4-0 savā pirmās kārtas sērijā pārspēja Zagrebas "Medveščak", un šīs četras spēles noslēdzās pamatlaikā.

Kā zināms, vienas uzvaras attālumā no ceturtdaļfināla ir Doņeckas "Donbass", kas ir ar 3-1 līderi sērijā pret Rīgas "Dinamo", bet Maskavas "Dinamo" un Jaroslavļas "Lokomotiv" spēkošanās ir sīva - šai sērijā neizšķirts 2-2.

Austrumu konferencē pārliecinošākie pretendenti uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā ir Astanas "Baris", kas ar 3-0 ir vadībā pret Jekaterinburgas "Avtomobiļist" vienību. Pārējos komandu pāros sērijas rezultāts šobrīd ir 2-1, vadībā ir Magņitogorskas "Metallurg" pār Vladivostokas "Admiral", Novosibirskas "Sibirj" pār Kazaņas "Ak Bars" un Pētera Skudras trenētais "Torpedo" pār Artūra Kuldas pārstāvēto "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!