Foto: AFP/Scanpix

Slimības profilakses un kontroles centrs (SPKC) atļāvis trešdien Rīgā aizvadīt Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēli ar Sahalīnas "Akuli" dalību, lai gan vēl otrdien šīs komandas mačs tika atcelts, jo vienībā bija konstatēti Covid-19 saslimšanas gadījumi, vēsta "sportacentrs.com".

Otrdien neilgi pirms cīņas sākuma tika atcelts MHL mačs starp HK "Rīga" un "Akuli", jo Sahalīnas komandā konstatēja vairākus saslimšanas gadījumus. Neoficiāli informācija liecināja, ka komandā ar Covid-19 saslimušo skaits bijis 11.

Tomēr nepilnu diennakti pēc spēles atcelšanas Krievijas komanda saņēmusi "zaļo" gaismu un varēs aizvadīt maču. Sākotnēji "Akuli" komandai Rīgā piecās dienās bija jāaizvada četri mači, bet tagad abas komandas savā starpā tiksies četras dienas pēc kārtas.

Kā vēsta "Sportacentrs.com", SPKC ļāvis aizvadīt trešdienas un atlikušās spēles starp HK "Rīga" un Sahalīnas "Akuli", jo hokejistiem, kuriem testi bijuši pozitīvi, ir antivielas pret Covid-19 organismā. Tādējādi hokejisti uzskatāmi par veseliem un drīkst piedalīties spēlē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!