Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" sezonas otrajā spēlē savainojumus guvuši leģionāri Tīdžejs Galjardi un Koltons Gilīss, vēsta komandas preses dienests.

Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā ar rezultātu 1:2 piekāpās "Sibirj" vienībai, taču šajā mačā komanda uz nenoteiktu laiku zaudēja Galjardi un Gilīsu. Abi hokejisti atgriezušies Rīgā, kur pēc padziļinātas medicīniskās izmeklēšanas būs skaidrs, cik nopietni ir savainojumi un kad abi varēs atgriezties ierindā.

Šīs sezonas divās spēlēs "Dinamo" guvuši divus vārtus, un abos "golos" ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās Galjardi. Viņš arī astoņas reizes metis pa pretinieku vārtiem, nopelnījis lietderības koeficientu "-1", vidēji laukumā pavadot 20:16 minūtes. Gilīss divās spēlēs divas reizes metis pa pretinieku vārtiem, nopelnījis divas soda minūtes un lietderības koeficientu "-1", vidēji laukumā pavadot 14:51 minūti.

Jau vēstīts, ka pirmajā sezonas spēlē cits Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miķelis Rēdlihs lauza žokli, kad ripa trāpīja viņam pa seju. Arī viņš šajā izbraukumā nespēs palīdzēt komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!