Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Pēc otrdienas spēles pret Maskavas "Dinamo" Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā, Rīgas "Dinamo" savainoto spēlētāju sarakstu ir papildinājuši vārtsargs Mikaēls Telkvists un aizsargs Oskars Cibuļskis, vēsta kluba mājas lapa.

Mikaēlam Telkvistam ir kājas savainojums, kurš liegs viņam doties laukumā vismaz 10 dienas, un ierindā viņš varētu atgriezties tikai pēc jaunā gada. Savukārt Oskars Cibuļskis vakardienas mačā guva visai nopietnu pleca savainojumu, un viņš atkal spēlēt varētu drīzākais janvāra mājas spēlēs.

Joprojām no savainojumiem turpina atlabt arī Kriss Holts, Sandis Ozoliņš un Lauris Dārziņš. Krisam Holtam ir potītes sastiepums, kas šobrīd viņam liedz pilnvērtīgi trenēties un arī spēlēt, taču laukumā viņš varētu atgriezties jau tuvākajās spēlēs. Sandis Ozoliņš turpina ārstēt ribu lūzumu, un spēlēt viņš varētu atsākt pēc jaunā gada. Arī Lauris Dārziņš laukumā varētu atgriezties tikai pēc jaunā gada, kad būs pilnībā izārstējis vēdera muskuļa savainojumu.

Tā kā treneru rīcība šobrīd ir palicis tikai viens pilnībā vesels vārtsargs Edgars Lūsiņš, no jauniešu komandas HK "Rīga" uz Rīgas "Dinamo" ir izsaukts jaunais vārtsargs Kristers Gudļevskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!