Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" pārstāvji bija pārsteigti par aizsarga Džordana Mareja rīcību, nozogot Omskas "Avangard" spēlētāja Iļjas Kovaļčuka nūju, sarunā ar Krievijas mediju "R-Sport" sacīja "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Jau vēstīts, ka Latvijas medijs "sportacentrs.com" ziņoja par Mareja neparasto rīcību, kad viņš pirms mača ar Omskas "Avangard" iegājis pretinieku ģērbtuvē un vienkārši paņēmis Kovaļčuka spēles nūju. Krievu hokeja zvaigzne notikušo konstatējis pirms spēles, ierodoties uz cīņu "Arēnā Rīga". Dienu vēlāk Rīgas "Dinamo" pārtrauca līgumu ar Mareju.

"Džordans nožēloja savu rīcību. Lēmums pārtraukt līgumu ar viņu bija nepārprotams. Neraugoties uz visu, no šādiem spēlētājiem jāšķiras," sacīja Savickis, kuru citēja "R-Sport". "Tas, protams, ir neparasts gadījums. Hokejists vēlējās, lai viņam būtu zvaigznes nūja."

"Mēs visi bijām pārsteigti par šo rīcību," turpināja Savickis. "Cilvēku dažreiz pārņem mīlestība pret hokeju un pret zvaigznēm."

28 gadus vecais Marejs rīdzinieku sastāvā piedalījās 11 spēlēs, gūstot vienus vārtus un izdarot sešas rezultatīvas piespēles. Hokejists šajos mačos izpildīja 18 spēka paņēmienus, bloķēja 10 pretinieku metienus, nopelnīja 18 soda minūtes un lietderības koeficientu "-3", vidēji laukumā pavadot 17:23 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!