Foto: F64

Rīgas ''Dinamo'' padomes priekšsēdētājs Juris Savickis piektdien noliedza Krievijas medijos izskanējušo informāciju, ka komanda varētu izlaist nākamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu, jo klubs nav varējis uzrādīt finansiālās garantijas.

Krievijas portāls ''Biznes Online'' ceturtdien nāca klajā ar informāciju, ko vēlāk pārtvēra arī vairāki citi mediji, ka komanda finansiālu problēmu dēļ varētu nespēlēt, lai gan ''paliekot izredzes atrast sponsorus''. To aģentūrai BNS netieši apliecināja Savickis sakot, ka ''mēs runājam ar sponsoriem''.

Taču Krievijas portāls gan atgādina, ka agrāk Savickis tika paziņojis, ka komandai nav finansiālu problēmu, un tā noteikti startēs arī nākamajā KHL sezonā.

''Domāju, ka ''Dinamo'' arī nākamajā sezonā startēs KHL,'' piektdien sacīja Savickis. ''Nezinu, kurš izlaiž tādas baumas. To visu labāk ir ignorēt,'' viņš teica.

Savickis apstiprināja, ka klubs ir nokārtojis visas saistības ar spēlētājiem. ''Jūnija beigās notiks KHL direktoru padomes sanāksme, kurā tiks izlemts viss par nākamo sezonu.''

''Dinamo'' pagājušajā sezonā otro gadu pēc kārtas nekvalificējās KHL izslēgšanas spēlēm, kad sezonas nogalē komandu vadīja Normunds Sējējs. Par iespējamām izmaiņām un papildinājumiem spēlētāju vai treneru sastāvā klubs vēl nav ziņojis.

Jūnija sākumā ''Dinamo'' paziņoja, ka pirms KHL sezonas piedalīsies divos pārbaudes turnīros – Ņižņijnovgorodā un ''Arēnā Rīga'', kā arī aizvadīs vēl divas atsevišķas pārbaudes spēles, kopumā sagatavošanās ciklā aizvadot 11 pārbaudes mačus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!