Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis noraidījis Krievijas presē izskanējušo informāciju, ka viņa komanda tiks izslēgta no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionāta, viņš pastāstīja televīzijas kanāla TV6 studijā.

Rīgas "Dinamo" šo sezonu noslēdza priekšpēdējā vietā KHL čempionāta kopvērtējumā. KHL vadība nākamsezon plāno samazināt komandu skaitu čempionātā, lai palielinātu sportisko konkurenci. Visas sezonas garumā tiek minēts, ka Rīgas "Dinamo" esot viena no tām komandām, kura varētu zaudētu vietu KHL. Pats Savickis TV6 studijā pirms Rīgas "Dinamo" sezonas pēdējās spēlēs pret Helsinku "Jokerit" šo informāciju noraidīja.

"Īstās runas par to, kuras komandas tiks atskaitītas no KHL sāksies pēc mēneša. Tur tiks izvērtētas potenciālās kandidātes šim procesam. Jā, pēc sportiskajiem rezultātiem mēs šobrīd neesam paši labākie, bet pēc citiem rādītājiem mēs esam pa vidu," Savickis skaidroja.

Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs izteicās, ka klubs pēc vairākiem kritērijiem izslēgšanai no KHL atrodas piektajā līdz septītajā vietā no beigām.

Šonedēļ Krievijas žurnālists Aleksejs Šergejevs paziņoja, ka viņa rīcībā esošā informācija liecina, ka Rīgas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan" būs komandas, kas pametīs čempionātu, bet Savickis to nosauca par viltus ziņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!