Foto: F64

Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis pieļauj, ka komanda varētu arī atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), ja rimtos karš Ukrainā.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Rīgas "Dinamo" vairākas dienas minstinājās par savu pozīciju un tikai svētdien paziņoja par izstāšanos no KHL, lai gan vēl dienu iepriekš Savickis pauda citādāku viedokli. Tagad Savickis sarunā ar Krievijas medijiem pieļāva, ka Rīgas "Dinamo" varētu atgriezties KHL.

"Visu laiku cerējām, ka būs pārrunas un konflikts ātri noslēgsies ar kompromisu. Bet ir karš, bojā iet cilvēki, un šajā brīdī sportot, domāt par to – nepareizi, tāpēc pieņēmām tādu lēmumu," Savicka teikto citē "championat.ru". "Neviens lēmums netiek pieņemts uz visiem laikiem. Ja situācija stabilizēsies, sāksies pārrunas, viss atgriezīsies normālās sliedēs, tad ceru, ka ne tikai mēs, bet visas sporta organizācijas atgriezīsies pie lēmumu pārskatīšanas."

"Mēs visu iepauzējam un ar cerībām gaidām, ka puses sēdīsies pie pārrunu galda. Varbūt ar laiku arī sankcijas (Krievijai un Krievijas biznesa videi) atcels. Ceram, ka dzīve atgriezīsies normālās sliedēs," piebilst Savickis.

Kā zināms, Krievijas agresors Vladimirs Putins pagājušajā nedēļā pavēlēja sākt pilna mēroga iebrukumu Ukrainā, sākot brutālu karu pret savu kaimiņvalsti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!