Foto: LETA

Hokeja kluba "Dinamo Rīga" direktoru padome 2017./2018. gada sezonu izvērtēs pēc divām nedēļām, bet pēdējā regulārās sezonas spēlē izcīnītā uzvara ļāvusi sezonu noslēgt ar labu noskaņojumu, aģentūrai TASS atklājis kluba direktoru padomes priekšsēdētājs, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) direktoru padomes loceklis Juris Savickis.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" arī šosezon nespēja iekļūt KHL Rietumu konferences labāko astoņu komandu skaitā, kas sezonu turpina Gagarina kausa izcīņā. Rīdzinieki ieņēma pēdējo vietu konferences kopvērtējumā un priekšpēdējo visā līgā.

"Sezonu mēs noslēdzām ar ļoti labu uzvaru pār "Jokerit", un tagad mums ir labs noskaņojums, no jaunajiem spēlētājiem izveidojusies laba komanda," Savicki citē aģentūra TASS. "Tagad klubs ir aizgājis atvaļinājumā, bet pēc divām nedēļām notiks direktoru padomes sēde, kurā novērtēsim sezonu un noteiksim tālāko darbību."

Neilgi pirms regulārās sezonas beigām Krievijas medijos parādījās informācija, ka Rīgas "Dinamo" būs viens no trim klubiem, kas pēc šīs sezonas pametīs KHL. Savickis šo ziņu kategoriski noliedzis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!