Foto: F64

Kanādiešu uzbrucējs Pols Ščehura no Rīgas "Dinamo" uz Minskas "Dinamo" komandu pārgāja, jo Baltkrievijas klubs izteica vilinošu piedāvājumu, atzina pats hokejists.

Atgādinām, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubu pametuši vairāki leģionāri. Pols Ščehura pārgājis uz Baltkrievijas komandu Minskas "Dinamo", bet Kails Vilsons savu karjeru turpinās Ukrainas vienībā Doņeckas "Donbass", kamēr slovāku uzbrucējs Marcels Haščāks pievienojies Habarovskas "Amur" komandai. Vēl uz Maskavas "Dinamo" pārgāja aizsargs Mets Robinsons.

"Minskas komanda izteica vilinošu piedāvājumu. Turklāt esmu šeit jau bijis iepriekš. Pilsēta ir patīkama, domāju, ka spēlēt šeit būs ērti. Tagad man ir ļoti interesanti redzēt, kas no tā visa izdosies," sacīja Pols Šehura.

"Pagājušajā sezonā Minskas "Dinamo" atradās turnīra tabulas lejasgalā, tomēr tagad klubs paraksta līgumus ar labiem spēlētājiem. Līdz ar to uzskatu, ka mūs gaida ļoti jautra sezona. Var teikt, ka pāreja uz Minskas "Dinamo" man ir kārtējais profesionālais izaicinājums," turpināja bijušais Rīgas komandas uzbrucējs.

Pagājušajā sezonā Ščehura 53 regulārā čempionāta mačos guva 17 vārtus un izpildīja 18 rezultatīvas piespēles. Savukārt septiņās Gagarina kausa cīņās viņa kontā bija četras rezultatīvas piespēles.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!