Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē Liepājā ar Habarovskas "Amur" spēlētājiem likusi uzsvaru tieši uz pirmo nomaiņu, kad arī izdevās gūt vārtus, pēc dueļa teica vienības galvenais treneris Normunds Sējējs.

Kā ziņojām, ceturtdien notikušajā mačā rīdzinieki rezultātu atklāja jau 17. sekundē un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:2 (2:1, 0:0, 1:1).

"Šī bija laba spēle. Likām akcentu tieši uz pirmo nomaiņu, uzlaižot laukumā trešo maiņu. Domājām, ka varbūt pārsteigsim pretinieku, un tas arī izdevās," pēc mača teica Sējējs. "Paldies komandai, ka beigās izdevās izturēt pretinieku spiedienu, gūstot trīs punktus."

Šie Rīgas "Dinamo" komandai bija trešie ātrākie vārti vēsturē. Ātrākos divus iemetis Miks Indrašis.

Spēlējot Liepājā, Rīgas "Dinamo" komanda sešās spēlēs guvusi piecas uzvaras. "Mazajā laukumā ir ātrāka spēle, nav laika ilgi domāt. Nav tik ilgi jābūt aizsardzībā, ātrāk viss notiek," šo laukumu raksturoja Sējējs.

"Diemžēl ļoti ātri ielaidām pirmos vārtus, kas mūs izsita no ritma un tā arī līdz mača beigām nespējām sakārtot spēli uzbrukumā," pauda "Amur" galvenais treneris Misats Fahrutdinovs. "Mums ir problēma ar uzbrukumu noslēgšanu, vārtus gūst tikai viena maiņa."

Rīgas "Dinamo" ceturtdien guva vien ceturto uzvaru pamatlaikā šosezon un šie visi panākumi izcīnīti savā laukumā. Arī nākamo maču rīdzinieki aizvadīs Liepājā, sestdien uzņemot aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas "Admiral" komandu.

Rīgas "Dinamo" ar 21 punktu 28 spēlēs joprojām ir pēdējā vietā Rietumu konferencē, priekšpēdējās vietas turētājai Zagrebas "Medveščak" zaudējot 11 punktus, bet no astotās pozīcijas atpaliekot par 21 punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!