Foto: LETA

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeri apstiprināts Normunds Sējējs, vēsta komandas mājaslapa internetā.

Trešdien norisinājās Rīgas "Dinamo" valdes sēde, kurā par komandas ģenerālmenedžeri tika apstiprināts Sējējs. Šajā sēdē padome apsprieda arī komandas sastāva komplektācijas plānus jaunajai sezonai.

Sējējs iepriekš šo amatu Rīgas klubā ieņēma no 2008. gada pavasara līdz 2012. gada pavasarim. Iepriekšējā sezonā Normunds Sējējs bija KHL kluba Prāgas "Lev" ģenerālmenedžeris un valdes loceklis. Savukārt Juris Opuļskis, kurš iepriekšējā sezonā bija "Dinamo" ģenerālmenedžeris, turpmāk atkal pildīs kluba jauniešu komandu menedžera pienākumus.

Atgādinām, ka Sējējs bija viens no kandidātiem uz cita KHL kluba Omskas "Avangard" ģenerālmenedžera amatu, tomēr Krievijas komanda šajā amatā iecēla Juriju Karamnovu.

AS "Dinamo Rīga" padome apsprieda arī komandas sastāva komplektāciju jaunajai sezonai. Jau šobrīd notiek intensīvs darbs komplektējot sastāvu jaunajai sezonai, taču līdz 30. aprīlim nav iespējams juridiski slēgt jaunus līgumus ar citu komandu hokejistiem. AS "Dinamo Rīga" padome apstiprināja, ka Rīgas "Dinamo" komandas sastāva komplektācijas pamatprincipi nemainīsies – kodolu veidos Latvijas spēlētāji, bet atsevišķās pozīcijās tiks pieaicināti 5-6 citu valstu hokejisti.

Rīgas"Dinamo" aizvadītajā sezonā KHL Rietumu konferencē palika pēdējā pozīcijā, bet triumfēja Cerību kausa izcīņā, kurā sacentās līgas vājākās komandas, kas nekvalificējās Gagarina kausam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!