Foto: Sputnik/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji pēc uzvaras izbraukuma spēlē pret Vladivostokas "Admiral" izpelnījās galvenā trenera Normunda Sējēja uzslavas.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sezonas tālākā izbraukuma otrajā spēlē ar rezultātu 3:1 pārspēja latvieša Oskara Bārtuļa pārstāvēto "Admiral".

"Tādu spēli arī gaidījām. Zinājām, ka pretinieki spēlēs aktīvi. Puiši ir malači, izturēja līdz beigām un veiksmīgi guva vārtus," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Tāpat Rīgas "Dinamo" galvenais treneris pastāstīja, ka pirms šīs spēles hokejisti aizvadīja tikai vienu vieglu treniņu, lai pēc garā pārlidojuma pataupītu spēkus.

"Pēc spēles Jaroslavļā uzreiz devāmies uz Vladivostoku, un ilgais ceļojums paņēma daudz spēkus. Pa ceļam mēs daudz domājam par to, kā aizadīt treniņus. Es uzņēmos risku un samainīju treniņu grafiku," skaidroja Sējējs. "Atlidojām un uzreiz no lidostas devāmies uz halli, lai aizvadītu vieglu 40 minūšu treniņu, pēc kura hokejistiem devām atpūtu. Nezinu, vai tas palīdzēja vai nē, bet hokejisti labi slidoja un izskatījās normāli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!