Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc zaudējuma mačā pret KHL līderim Sanktpēterburgas SKA kārtējo reizi norādīja uz Latvijas kluba zemo rezultativitāti, kā piemēru minot uzbrucēju Miku Indraši, kurš pārbaudes spēlēs un sezonā kopā guvis vienus vārtus.

KHL kārtējā spēlē ceturtdien rīdzinieki viesos ar 1:4 zaudēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītājam SKA. Latvijas komanda mačā varēja piedzīvot arī smagu sakāvi, bet daudzreiz komandu no vārtu zaudējuma glāba teicami maču aizvadījušais vārtsargs Jānis Kalniņš.

"Centāmies, bet ar tik rupjām kļūdām tik meistarīgu komandu kā SKA ir grūti uzvarēt. Centāmies, bet rupjās kļūdas neļāva tikt pie punktiem," īsi spēles gaitu komentēja Sējējs.

Sējējs norādīja, ka mājinieki SKA hokejisti nav nopelnījuši nevienu noraidījumi, kamēr rīdzinieki uz sodīto soliņa sēdēja 10 minūtes. Tomēr par to Sējējs negaužas, norādot, ka "tiesnešiem labāk redzams", jo treneri vairāk uztrauc statistikas ailīte "Gūtie vārti".

""Dinamo" aizvadīja 12 pārbaudes spēles, Miks Indrašis piedalījās deviņās un guva vienus vārtus. Tagad (sezonā nospēlētājās 18 spēlēs) – nulle. Tā ir mūsu rezultativitāte. Ja jau līderis nevar iemest, ko runāt par pārējiem," pikts bija Sējējs.

Daļēji neapmierināts pēc spēles bija arī Znaroks. "Šodien laikam bija visneizteiksmīgākais pirmais periods šajā sezonā ne tikai mājās spēlēs, bet vispār. Spēlēm jāgatavojas jau no pirmā perioda sākuma."

Pēc pirmā perioda Znaroks bija dusmīgs, kas bija redzams spēles televīzijas translācijā. SKA treneris neslēpa, ka ģērbtuvēs bijusi nopietna saruna, bet, "kas pārtraukumā tika teikts, jums nav jāzina".

Znaroks neslēpa, ka kopā ar Vītoliņu jūt līdzi "Dinamo" neveiksmēm, tomēr tāpat gribējuši uzvarēt. "Es jau arī Normundam jūtu līdzi. Mēs taču kopā spēlējām, bijām vienā maiņā. Viņam tagad ir ļoti grūti, gribētos kaut kā uzmundrināt. Ziniet, tas treneru darbs ir tāds... Viņš cenšas visu izdarīt, bet šur un tur kaut kas nesanāk, bet galvenais, ka šobrīd no viņa jau nekas nav atkarīgs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!