Foto: F64

Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" joprojām nesekmējas ar vārtu gūšanu, tāpēc no krīzes, kurā atrodas vienība, izdosies izkļūt tikai tad, kad uzlabosies rezultativitāte, pēc pirmdien piedzīvotā kārtējā zaudējuma sacīja Latvijas kluba galvenais treneris Normunds Sējējs.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" kārtējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pirmdien "Arēnā Rīga" ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos zaudēja Maskavas "Spartak" komandai, kuras treneru korpusā strādā Viktors Ignatjevs.

Mazrezultatīvajā cīņā abi vārti tika gūti otrajā periodā, savukārt pēcspēles "bullīšos" uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešamas deviņas metienu sērijas jeb 18 izgājieni pret vārtsargiem.

"Abas komandas vairāk domāja par aizsardzību nekā uzbrukumu. Momenti bija uz abām pusēm, bet ar vieniem vārtiem nepietiek, lai uzvarētu," pēc cīņas preses konferencē sacīja Sējējs.

$duelID=511;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Rīgas "Dinamo" piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas, bet šosezon 21 mačā tā ir guvusi vien četrus panākumus. Bez tam rīdzinieki šosezon ir guvuši vien 37 vārtus, kas ir sliktākais rādītājs komandā un trešais sliktākais visā līgā.

"Kad sāksim mest vārtus, tad arī tiksim ārā no krīzes. Nevarētu teikt, ka mums nav momentu, bet realizācija ir gaužām bēdīga," atizna Sējējs.

Tikmēr "Spartak" galvenā trenera vietas izpildītājs Aleksejs Jaruškins, kurš tika pirms nedēļas stājās pie Maskavas kluba stūres pēc Germana Titova atbrīvošanas, uzsvēra, ka viņa vadītās vienības spēlētāji ir noguruši.

"Pēdējās 24 dienās esam aizvadījuši 11 spēles, turklāt bijām arī izbraukumā Tālajos austrumos. Mājas spēlēs vairāk uzbrūkam, bet vārtus gūstam maz. Tā ir noguruma pirmā pazīme. Šodien uzvarējām un divi punkti ir divi punkti," Jaruškins bija gandarīts, ka "Spartak" izdevies papildināt savu punktu bagāžu.

Rīgas "Dinamo" ar šo maču uzsāka trīs mājas spēļu sēriju.

Trešdien rīdzinieki savā laukumā uzņems Pētera Skudras un Ģirta Ankipāna trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kuru pārstāv Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, bet piektdien spēkosies ar HK "Soči" vienību.

Rīgas "Dinamo" joprojām ir pēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā, jo šosezon 21 mačā ir izcīnītas tikai četras uzvaras un 12 punkti. No astotās pozīcijas Rietumu konferencē, kuru ieņem Maskavas apgabala "Vitjaz", rīdziniekus šķir 19 punkti, bet no pirmspēdējās vietas līgā Latvijas klubs atpaliek par trim punktiem.

Tikmēr "Spartak" iepriekšējā mačā ar rezultātu 2:1 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Novosibirskas "Sibirj", pārtraucot sešu zaudējumu sēriju. Ar 26 punktiem 21 spēlē maskavieši ieņem 11. vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!