Foto: F64
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Normunds Sējējs pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences līderiem Omskas "Avangard" atzina, ka spēle Rīgas komandai sanākusi laba, taču ir "jāmet iekšā".

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" šai spēlē zaudēja ar 1:2, parādot vienu no labākajiem sniegumiem šogad.

"Man kā spēlētājam labāk patika zaudēt tā, ar 0:7, 0:10, jo tas ir tīrs zaudējums, aizmirsi un miers. Kad tu zaudē ar vienu vārtu deficītu, pēc tādas spēles paliek rūgtums," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs. "Spēle bija laba, iesākām aktīvi, taču ir jāmet iekšā, jāmet vārtos. Treniņos pie tā strādājam, taču spēle nav treniņš. Divus "golus" ielaidām - tās bija divas kļūdas, ko pretinieks izmantoja."

Sējējs atzīst, ka šī "Dinamo" komandai bija viena no labākajām un "pašaizliedzīgākajām" spēlēm šosezon. "Īpaši trešais periods sanāca labs," saka treneris. "Pēc otrā perioda pabļaustījāmies, nedaudz pademolējām ģērbtuvi, bet ar emocijām vien nepietiek."

Omskas "Avangard" galvenais treneris Fjodors Kanareikins savukārt uzslavēja savu komandu, kas no Rīgas aizbrauc ar trim punktiem. "Šī mums bija pēdējā izbraukuma spēle, pasmagi gāja," atzina viesu galvenais treneris. "Rīgas "Dinamo" spēlēja sīksti, paldies, ka puiši izcīnīja trīs punktus."
$duelID=503;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!