Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji spēj izveidot vārtu gūšanas momentus, taču ripa spītīgi neiet vārtos, kas spēlētājos rada nomācošu sajūtu, pēc zaudējuma Maskavas "Spartak" atzina Tims Sestito.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" svētdien izbraukumā pēc neveiksmīga spēles sākuma ar 2:3 zaudēja Maskavas "Spartak".

"Mēs atkal nebijām psiholoģiski gatavi, pamodušies. Zaudējām pirmos divus vārtus, spēlējot mazākumā. Turpmākajā spēles ritējumā turpinājās šīs sezonas stāsts - mēs nespējam realizēt savus momentus un gūt vārtus. Iespējas ir, bet ripa vienkārši nekrīt vārtos. Tā ir ļoti nomācoša sajūta," Rīgas "Dinamo" lapā citēts Sestito.

"Mēs vārtus guvām, ja tā var teikt, vienkārši. Ar metienu, kuru vārtsargs īsti neredzēja, jo skatu ļoti labi nosedza Gints Meija. Ir grūti, ja izlīdzini rezultātu trešajā periodā, parādās kāda cerība, un atkal nonācām iedzinējos. Mēs spēlējām labi, vairākas maiņas prata viņus iespiest aizsardzības zonā, bet viņi guva vārtus, kas uzvaru atkal attālināja. Lai arī cik grūti mums būtu ar realizāciju, nekad nedrīkst padoties," turpināja uzbrucējs.

Pirmā perioda vidū Tims Sestito izvicināja dūres ar Romānu Tataļinu, un to viņš darīja, lai sapurinātu komandu. "Mēs zaudējām ar 0:2. Stūrī iesitu pretiniekam, viņam tas nepatika un deva man pretī. To es izmantoju kā iespēju pamodināt gan sevi, gan komandas biedrus," par šo momentu stāstīja Sestito.

Nākamā spēle rīdziniekiem paredzēta otrdien pret KHL čempioni Sanktpēterburgas SKA. Rīgas "Dinamo" leģionārs uzsver, ka šajā mačā jāspēlē ar pārliecību: "Mums ir jāsaņemas un jāatrod pārliecība gan pašiem, gan kā komandai. Jāmet ripa uz vārtiem un jācīnās par atlēkušo. Tas arī viss."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!