Foto: F64

2016./2017. gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas noslēdzošajās divās spēlēs Rīgas "Dinamo" klubs sola īpašas izklaides skatītājiem, kas izvēlēsies mačus vērot klātienē "Arēnā Rīga".

"16. un 18. februārī, Rīgas "Dinamo" komanda "Arēnā Rīga" aizvadīs divās noslēguma spēles savā devītajā KHL sezonā, tiekoties ar Toljati "Lada un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandām. Tā kā šīs ir sezonas noslēdzošās spēles, tad klubs saviem līdzjutējiem, pateicībā par atbalstu visas sezonas garumā, ir sagādājis īpašas izklaides un pārsteigumus," teikts kluba izplatītajā informācijā sociālajos tīklos.

Ceturtdien, 16. februārī, norisināsies šīs sezonas pēdējā "Dinamo" Donoru diena sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru.

Īpaši plaša programma būs sezonas pēdējā spēlē 18. novembrī, kad pirms mača un starplaikos koncertēs grupas "Dzelzs Vilks", "Pērkons" un hiphopa izpildītājs Fakts, kurš "Dinamo Rīga" 9. KHL sezonai veltījis sava debijas albuma singlu "Sirds".

Par jautru atmosfēru "Arēna Rīga" vestibilā pie B ieejas pirms spēles un pārtraukumos parūpēsies radošā grupa "Pasaku nams", Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas dalībnieki, deju grupa "Kaprīze", bet uz ledus pārtraukumā uzstāsies Latvijas sinhronās slidošanas komandas "Amber" meitenes.

Bērnus līdz 6 gadu vecumam bez papildus maksas "Dinamo" bērnu istabā pieskatīs "Pasaku nama" auklītes.

Pēc spēles, kā sezonas noslēgumā ierasts, līdzjutēji tiks aicināti laukumā, lai nofotografētos ar komandu un satiktos ar hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!