Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" trešdienas pretinieku Minskas "Dinamo" galvenais treneris Mareks Sikora nevēlas prognozēt mača iznākumu, norādot, ka Rīgas komanda spēlē līdzīgi kā minskieši.

"Prognozes neizteikšu," intervijā kluba mājas lapā saka Sikora. "Negribu apgalvot, ka Rīgas komanda ir par kādu vājāka. Zinu, ka Latvijas klubs spēlē līdzīgā manierē kā mēs - cenšas labi nospēlēt aizsardzībā plus pretuzbrukumi. Mēs pirmssezonas laikā divreiz ar Rīgas koamndu jau tikāmies, un apmēram zinām, ko gaidīt."

Minskieši izbraukumā ir devušies ar visiem spēlētājiem, izņemot Anatolijs Protaseņu, kam muguras problēmu dēļ divas nedēļas ir jāizlaiž. "[Pēc pirmajiem mačiem] esmu apmierināts ar aizsargiem Karalahti, Obšutu, Korobovu un Krajīčeku, bet vairāk gaidu no Grū, jo viņam pagājušosezon tomēr bija ap 20 piespēlēm," norāda treneris. "Esmu apmierināts ar Irglu, bet lūdzu viņam mest vairāk pa vārtiem, jo viņam ir labs plaukstas metiens."

Maiņu sastāvu Sikora nav ieplānojis mainīt, arī vairākumā esot, nelaidīs uz laukuma četrus uzbrucējus. "Es neesmu no tiem, kas uzreiz sāk mainīt sastāvu, gribu uzticēties spēlētājiem," viņš norāda.

Trijās aizvadītajās spēlēs Minskas "Dinamo" izcīnījuši divas uzvaras un piedzīvojuši vienu zaudējumu. Rīgas "Dinamo" ir divreiz zaudējuši un guvuši vienu uzvaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!