Foto: F64
Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Skrastiņš, kurš trešdien gāja bojā aviokatastrofā Jaroslavļā, pēc vienas sezonas aizvadīšanas "Lokomotiv" bija plānojis atgriezties Latvijā un karjeru pabeigt Rīgas "Dinamo" rindās, vēsta "Sport Express".

Skrastiņš pirms šīs sezonas nolēma pārtraukt NHL karjeru un piekrita Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" piedāvājumam. Pirms sezonas komandas tikšanās laikā Skrastiņš apsolījis, ka atdos visus spēkus "Lokomotiv" rindās, bet pēc tam vēlas karjeru pabeigt Rīgas "Dinamo" sastāvā.

Laikraksts norāda, ka arī Krievijā Skrastiņš jau paspējis pierādīt sava "dzelzs vīra" reputāciju. Pēdējā pārbaudes spēlē pret Ņižnijnovgorodas "Torpedo" dažas sekundes pirms mača beigām, kad "Lokomotiv" bija vadībā ar 5:2 un uzvarētājs praktiski bija skaidrs, Skrastiņš bloķējis metienu un ripa viņam trāpījusi sejā. Tomēr Skrastiņš jau nākamajā dienā piedalījās komandas speciālajā foto sesijā pirms jaunās sezonas.

Kā zināms, trešdienas avārijā Jaroslavļā bojā gāja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas "Lokomotiv". Lidmašīnā atradās arī viens no visu laiku labākajiem Latvijas izlases aizsargiem Kārlis Skrastiņš.

Pagaidām nav zināms, kad varētu notikt atvadīšanās no Skrastiņa. Kā norādījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans, atvadīšanās notiks "Arēnā Rīga", taču par datumu tiks lemts tikai pēc tam, kad būs zināms par izcilā hokejista mirstīgo atlieku nogādāšanu dzimtenē.



Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!