Foto: F64

Bijušais Latvijas hokeja vārtsargs Pēteris Skudra noraidījis runas, ka viņš pārņems Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Čerepovecas "Severstaļ" galvenā trenera amatu.

"Severstaļ" no galvenā trenera amata atbrīvoja Aleksandru Guļavcevu, kura vadībā Čerepovecas komanda pēc 26 spēlēm ierindojās 11. pozīcijā Rietumu konferencē. Skudra šajā sezonā vēl nav atradis darbu, un viņš esot viens no galvenajiem kandidātiem uz vakanto amatu.

"Pagaidām tās ir baumas, kuras nav reālas. Es pats no preses uzzināju par Guļavceva atlaišanu. Uzreiz rakstīja, ka būšu galvenais treneris, bet pagaidīsim kaut ko konkrētāku. Ja tas piepildīsies, to uzreiz uzzināsiet," sarunā ar "championat.com" sacīja Skudra.

Skudra no 2013. gada strādāja par Ņižņijnovgorodas "Torpedo", un šajā amatā viņš nostrādāja līdz aizvadītās sezonas beigām. Viņa vadībā "Torpedo" piecas sezonas pēc kārtas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, labāko rezultātu sasniedzot 2016.gadā, kad aizkļuva līdz konferences pusfinālam. Pirms kļūšanas par Ņižņijnovgorodas komandas galveno treneri Skudra bija Dmitrija Kvartaļnova palīgs Novosibirskas "Sibirj" un "Severstaļ" vienībās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!