Foto: RIA Novosti/Scanpix/LETA

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galveno treneri apstiprināts latviešu speciālists Pēteris Skudra, vēsta klubs.

Skudram līgums ar komandu stāsies spēkā 1.maijā, tomēr iepriekš Krievijas mediji ziņoja, ka viņš ir vadījis "Torpedo" treniņu.

Kā ziņots, sākotnēji bija paredzēts, ka Skudra "Torpedo" komandā varētu strādāt kā trenera asistents, tomēr Dmitrijs Kvartaļnovs atteicās ieņemt kluba galvenā trenera amatu. Līdz ar to amats tika Skudram. Aizvadītajā sezonā Skudra bija Kvartaļnova asistents Novosibirskas "Sibirj" komandā. Vēl pirms tam viņš bija Čerepovecas "Severstaļ" vārtsargu treneris.

Savas hokejista karjeras laikā Skudra bija Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Pitsburgas "Penguins", Bufalo "Sabres", Bostonas "Bruins" un Vankūveras "Canucks" vārtsargs. Vēlāk viņš spēlējas Krievijas komandās Kazaņas "Ak Bars", Mitisču "Atlant", Maskavas CSKA un Novokuzņeckas "Metallurg".

"Torpedo" aizvadītajā KHL regulārajā čempionātā Rietumu konferences kopvērtējumā palika 11.vietā, bet Cerību kausā nepārvarēja kvalifikācijas kārtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!