Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai Rīgas „Dinamo” pietrūkt hokejistu, kuri regulāri var gūt vārtus, intervijā laikrakstam „Latvijas Avīze” izteicies bijušais vārtsargs un KHL kluba Čerepovecas „Severstaļ” vārtsargu treneris Pēteris Skudra.

„„Dinamo” klibo realizācija. Komandā netrūkst darbarūķu, bet nav daudz tādu, kas var iemest. Tas attiecas galvenokārt uz ārzemniekiem,” teica Skudra.” Šajā līgā maksā pietiekami labi, lai no leģionāriem prasītu rezultātu. Viņiem būtu jāmet, bet tā nenotiek.”

„Labākie komandā ir latvieši Miķelis Rēdlihs un Mārtiņš Karsums," atzīst Skudra.

Tikmēr runājot par savu darbu „Severstaļ” komandā, bijušais vārtsargs atklāja, ka noderējuši iepriekš iegūtie kontakti.

„Ar komandas galveno treneri Dmitriju Kvartaļnovu savulaik kopā spēlēju Kazaņā, ar viņa palīgu Vladimiru Ciplakovu – Ziemeļamerikā. "Severstaļ" piedāvāja man darbu, un labprāt piekritu,” stāstīja Skudra. „Ideāls variants atgriezties tuvāk ledum. Visi treneri strādājam kopā, tādēļ man iespējams attīstīties arī citās jomās, ne tikai darboties ar vārtsargiem. Strādājam pie aizsardzības sistēmām un mazākuma.”

„Esmu apmierināts. Čerepovecā iegūtā pieredze palīdzēs virzīt trenera karjeru, ja būs tāda vēlme arī nākotnē," stāstīja bijušais Latvijas vārtsargs.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 27 punktiem 22 mačos ieņem devīto vietu, par vienu punktu atpaliekot no Maskavas "Spartak", bet par trim no Mitišču "Atlant", kas aizvadījušas par attiecīgi vienu un trijām spēlēm mazāk. Tikmēr "Severstaļ" ar 31 punku 20 spēlēs ir sestajā vietā tajā pašā konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!