Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra kaļ plānus par izmaiņām komandas sastāvā, kuras sagaidāmas jau drīz, sarunā ar Latvijas Televīziju apliecināja speciālists.

"Dinamo" vienība sezonu uzsākusi ar diviem zaudējumiem divās spēlēs. Klubs vispirms ar rezultātu 2:3 mājās piekāpās Nursultanas "Baris", bet sestdien ar rezultātu 1:3 atzina Helsinku "Jokerit" pārākumu.

Pirms otrdien gaidāmās spēles ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjazj" komandu vilšanos neslēpa "dinamiešu" galvenais treneris Pēteris Skudra.

"Šobrīd man nepatīk, kas notiek," sarunā ar Latvijas Televīziju atklāj Skudra. "Meklējām izmaiņas, papildinājumus, kuri viennozīmīgi būs diezgan ātri. Bet es uzskatu, ka šeit esošā grupa ir spējīga uz ļoti daudz ko. Mums jāizmaina attieksme pret darbu."

"Dinamo" treniņa laikā "Arēnā Rīga" paviesojās arī Kaspars Daugaviņš, kurš hallē gan iekļuva vien pēc liecības par otro negatīvo Covid-19 pārbaudi. Latvijas izlases uzbrucējs ir viens no retajiem "Vitjazj" vienības hokejistiem, kurš ar slimību vēl nav inficējies.

"Mums pa lielam visi ir izslimojuši," klāsta Daugaviņš. "Mēs esam kādi četri vai pieci cilvēki, kas nav slimojuši. Esmu viens no viņiem, kaut kā vēl turos (smejas). Bija posms, kad mums uz ledus bija kādi desmit cilvēki, jo visi pārējie slimoja."

"Vitjazj" klubs sezonas ievadā ar rezultātu 4:0 pieveica Kazaņas "Ak Bars" hokejistus, bet otrajā spēlē ar 3:4 zaudēja Ņizņekamskas "Ņeftehimik" komandai.

"Dinamo" un "Vitjazj" spēli otrdien aizvadīs pulksten 18.00. Portāls "Delfi" piedāvās tās teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!