Foto: Sputnik/Scanpix/LETA

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandas latviešu trenerim Pēterim Skudram par spēles tiesnešu nolamāšanu ir piespriesta diskvalifikācija uz divām, bet Ņižņekamskas "Ņeftehimik" trenerim Andrejam Nazarovam par analogu pārkāpumu - uz trim spēlēm, lēmusi Kontinentālās hokeja līgas (KHL) disciplinārā komisija.

Skudra, kurš parasti neslēpj savu viedokli par notiekošo laukumā un tajā iesaistītajiem, ar mača arbitriem nebija vienisprātis KHL regulārā čempionāta spēlē pret Minskas "Dinamo", kurā "Torpedo" zaudēja ar 1:4. Izskatot šā mača videoierakstu KHL disciplinārā komisija noteikusi, ka atstājams spēkā Skudram piemērotais disciplinārais sods par tiesnešu apvainošanu un nesportisku uzvedību, turklāt viņam piemērota arī diskvalifikācija un naudas sods.

Pēteris Skudra līdz ar to nevarēs vadīt savu komandu 29. novembra izbraukuma spēlē Kazaņā pret "Ak Bars" un Ņižņekamskā pret "Ņeftehimik" 1. decembrī.

Līdz ar to "Ņeftehimik" un "Torpedo" spēle notiks bez abu galveno treneru klātbūtnes, jo trīs maču diskvalifikācija piespriesta Ņižņekamskas komandas vadītājam Andrejam Nazarovs, kurš kārtējo reizi "palaida muti" spēlē pret Novosibirskas "Sibirj". Neskatoties uz to, ka viņa vadītā komanda uzvarēja ar 6:2, Nazarovs veltīja tiesnešiem daudz necenzētu izteikumu.

Nazarovs līdz ar to bez spēles pret "Torpedo" izlaidīs arī mačus pret Maskavas "Spartak" 29. novembrī un HK "Soči" 3. decembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!