Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenā trenera Pētera Skudra asistentiem kļuvuši Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkoits, bet fiziskās sagatavotības trenera amatā darbu turpinās Raivis Miezāns, informē vienība.

Raimonds Vilkoits iepriekšējā sezonā bijā "HK Rīga" komandas galvenais treneris, bet Aleksandrs Ņiživijs bija viņa asistents, un šo speciālistu vadībā komanda iekļuva MHL čempionāta play-off. Raimonds Vilkoits pēc hokejista karjeras noslēgšanas 2017. gada vasarā kļuva par "HK Rīga" galvenā trenera asistentu, bet 2019. gadā tika iecelts par Rīgas "Dinamo" jauniešu komandas galveno treneri.

Aleksandrs Ņiživijs ir Latvijas izlases un Rīgas "Dinamo" komandas leģenda, kurš pēc spožās spēlētāja karjeras beigām 2014. gada vasarā sāka strādāt kā treneris Rīgas "Dinamo" kluba sistēmā, šajā laikā esot gan galvenā trenera asistents, gan uz īsu brīdi arī "HK Rīga" komandas galvenais treneris, bet pēc tam arī šīs komandas galvenā trenera asistents. Nepilnu sezonu Aleksandrs Ņiživijs strādāja arī kā HK "Lido" galvenais treneris Latvijas čempionātā.

Savukārt, Raivis Miezāns (1987) fiziskās sagatavotības trenera pienākumus Rīgas "Dinamo" komandā veic no 2016. gada vasaras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!